ua en ru

Посольство США закликало американців, що живуть в Росії, враховувати політичний клімат в РФ

Посольство США закликало американців, що живуть в Росії, враховувати політичний клімат в РФ Фото: посольство США в Росії

Навіть мирні демонстрації в РФ можуть перерости в насильство

Посольство Сполучених Штатів Америки в Москві закликало американських громадян бути максимально пильними і приймати в розрахунок політичний клімат в Росії. Повідомлення опубліковане на сайті дипломатичного представництва США в Росії.

"Посольство США в Москві нагадує всім громадянам США, що нинішній політичний клімат у Росії вимагає від них проявляти найвищий рівень пильності та обізнаності з ситуацією. Враховуючи нещодавні події, можливість проведення широкомасштабних демонстрацій, особистого тиску і посилення антиамериканських настроїв підвищується. Громадянам США нагадують, що навіть мирні демонстрації можуть стати конфронтаційними і перерости в насильство", - зазначають у посольстві США.

Посольство радить своїм громадянам підтримувати високий рівень обізнаності з ситуацією і бути пильними в людних місцях та громадському транспорті.

Громадянам рекомендують завжди носити з собою паспорт США з діючою російською візою і пред'являти його на вимогу російської поліції.

Відомство закликало завжди носити з собою стільниковий телефон, бути уважними до того, що відбувається в їх оточенні, і стежити за новинами.

Нагадаємо, Трамп показав, що готовий боротися з Асадом на межі бойових зіткнень з РФ. Про це заявив Дмитро Медведєв.