ua en ru

Я пішов на експеримент, але він виявився невдалим, - Маркевич

Я пішов на експеримент, але він виявився невдалим, - Маркевич Фото: Мирон Маркевич

Тренер дніпрян засмучений грою підопічних

Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич прокоментував розгромну поразку від "Зорі" в чемпіонаті України. Про це пише сайт "Дніпра".

"Зоря" забила все, що мала. Я на установці просив, щоб ми зіграли більше на контратаках. Але, напевно, ті два м'ячі зіграли свою роль. Не знаю навіть, кого звинувачувати. Розумію, коли забивають після якихось комбінацій, розіграшів. А коли йде просто винос м'яча - і ззаду паніка, забивають легкий гол. Це мені нагадало матч з "Динамо". Просто вдарили м'яч вперед - і в порожні ворота забивають гол. І другий м'яч практично такий же самий. Не можу сказати, що ми не старалися. Було багато моментів, рахунок міг бути протилежним, якщо б ми забили. Але Селезньов не показав сьогодні те, що завжди показує. Ми дали зіграти Руїсу, Данило, новачкам. Їм же треба десь себе проявляти. Томечак зіграв непогано. Руїс поки не розуміє, що від нього хочуть. Данило - так, моментами. Вивчаємо гравців, і я пішов на такий експеримент, щоб побачити, що вони можуть. На жаль, він був невдалий", - сказав Маркевич.

"У жодному разі не треба виносити на люди все це. Тим більше в наш час. Зараз така ситуація. Мені теж далеко не все подобається. Але я терплю і не буду кожен день заяви писати. Прийшли люди - і для них треба грати. А що тобі дали або не дали, нікого не цікавить. Не потрібно давати інтерв'ю. Дав інтерв'ю - і Бог покарав. Не треба розбурхувати", - додав тренер.

Нагадаємо, матч завершився поразкою "Дніпра" 0:3 і "Зоря" піднялася на третє місце в турнірній таблиці.