ua en ru

Порошенко запевнив переговірників, що найближчим часом відбудеться операція щодо розблокування Іловайська

Група переговірників, яку направили мітингувальники для переговорів з Президентом України Петром Порошенком, вийшла від Президента і заявляє, що найближчим часом відбудеться рятувальна операція щодо розблокування Іловайська.

Група переговірників, яку направили мітингувальники для переговорів з Президентом України Петром Порошенком, вийшла від Президента і заявляє, що найближчим часом відбудеться рятувальна операція щодо розблокування Іловайська, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми зустрічалися особисто. Хотів би розповісти все, але 90% тієї інформації, яку нам сказав Президент, я сказати не можу. Зараз приймаються максимальні зусилля, і йде операція. Найближчим часом буде зроблений коридор", - заявив один з учасників переговорів Микола Криворот.

Слова активіста, делегованого до Президента, викликали крики "Ганьба!". За словами мітингувальників, переговорники не принесли конкретної інформації і "грають на руку владі".

Нагадаємо, біля Адміністрації Президента України проходить пікет з вимогою надати підмогу сил антитерористичної операції в Іловайську Донецької області, де 5-й день в оточенні знаходяться підрозділи батальйонів "Донбас", "Дніпро", "Азов", "Херсон" і "Доброволець".