ua en ru

Порошенко запевнив конгресменів США в незворотності реформ в Україні

Президент України Петро Порошенко запевнив конгресменів США в незворотності реформ в Україні. Про це він заявив в ході зустрічі з делегацією Конгресу США, яка перебуває в Україні, передає прес-служба глави української держави.

"Ми в стані війни проти варварської агресії. Ми боремося не тільки через нашу територіальну цілісність після анексії Криму. Ми маємо багатовікову історію, 23 роки незалежності, але справжня боротьба за незалежність відбувається зараз", - заявив Президент.

Президент висловив упевненість у перемозі.

"Ми переможемо за будь-яких обставин. Ми захищаємо свою країну, захищаємо нашу свободу і демократію, але ми можемо це зробити набагато ефективніше, якщо будемо тісно координувати наші зусилля", - підкреслив Порошенко.

Глава держави також поінформував делегацію Конгресу США про просування політичних та економічних реформ в Україні та запевнив у їх незворотності. У свою чергу, конгресмени висловили всебічну підтримку процесу реформ в Україні. Вони відзначили важливість реформування, в першу чергу, енергетичного сектору та розвитку АПК як пріоритетних галузей економіки.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив тим, що бажають зірвати реформи в Україні: "Не дочекаєтеся".