ua en ru

Порошенко затвердив новий військовий квиток

Порошенко затвердив новий військовий квиток Фото: Петро Порошенко

Військові квитки, виготовлені до набрання чинності указу, вважаються дійсними

Президент України Петро Порошенко підписав указ №582/2016 "Про положення про військовий квиток осіб рядового, сержантського і старшинського складу та положення про військовий квиток офіцера запасу". Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"З метою удосконалення військового обліку військовослужбовців та військовозобов'язаних рядового, сержантського, старшинського складу, офіцерів запасу постановляю затвердити положення про військовий квиток осіб рядового, сержантського і старшинського складу та положення про військовий квиток офіцера запасу", - йдеться у тексті указу.

Згідно з указом, Кабінету міністрів України доручено забезпечувати виготовлення у встановленому порядку необхідної кількості бланків військових квитків на замовлення Міністерства оборони України, Служби безпеки України та Служби зовнішньої розвідки України.

Як зазначається, військові квитки, виготовлені (видані) до набрання чинності указу, вважаються дійсними на всій території України та не підлягають обміну на військові квитки нового зразка.

Видача, зберігання і знищення військових квитків провадиться у порядку, визначеному Міністерством оборони України та Службою зовнішньої розвідки України відповідно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко схвалив продовження мораторію на перевірки бізнесу до 2018 року.