ua en ru

Порошенко здійснить державний візит до Грузії 17-19 липня

Порошенко здійснить державний візит до Грузії 17-19 липня Фото: Петро Порошенко відвідає Грузію (president.gov.ua)

Плануються зустрічі з керівництво держави та підписання низки двосторонніх документів

Протягом 17 - 19 липня 2017 року відбудеться державний візит президента України Петра Порошенка до Грузії. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Програмою візиту передбачені зустрічі глави держави з президентом Грузії Гіоргі Маргвелашвілі, прем’єр-міністром Грузії Гіоргі Квірікашвілі, головою парламенту Грузії Іраклі Кобахідзе", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними Адміністрації президента, планується підписання низки двосторонніх документів, спрямованих на поглиблення стратегічної співпраці між Україною та Грузією.

Як очікується, глави двох держав відкриють роботу бізнес-форуму в м. Тбілісі.

"У рамках візиту президент України також відвідає Автономну Республіку Аджаріа, де зустрінеться з головою уряду Аджарії Зурабом Патардзе", - анонсують на Банковій.

Крім того, запланована спільна участь президента України та президента Грузії у роботі інвестиційного круглого столу в м. Батумі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в серпні-вересні 2017 року Україну відвідають міністр оборони США Джеймс Меттіс, міністр енергетики США Рік Перрі та низка інших американських чиновників.