ua en ru

Порошенко обіцяє особисто читати коментарі на своїх сторінках в соцмережах

Президент України Петро Порошенко обіцяє продовжувати особисто читати коментарі на своїх сторінках в соцмережах.

Президент України Петро Порошенко обіцяє продовжувати особисто читати коментарі на своїх сторінках в соцмережах. Про це він повідомив у відео зверненні, оприлюдненому на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Протягом останніх років спілкування з вами в соціальних мережах виросло з простої розмови у колі близьких друзів до прямого каналу взаємодії зі всією країною. Хотів подякувати вам за активність підтримку, подякувати за критику, бо це дозволяє звірятися з настроями суспільствам", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що з початком роботи на посту Президента України подій та приводів для повідомлення стає все більше , а президентський графік не завжди передбачає наявність інтернету та часу, щоб оперативно інформувати його читачів у соцмережах.

"Тому я ініціював процес об'їдання моїх приватних аккаунтів у сторінки , які підтримуватиме моя команда. Цей процес буде завершено протягом найближчих днів або тижнів. Моя команда допоможе зберегти всіх без виключення друзів та фолловерів на зв'язку . Я дуже ціную і хочу зберегти нашу взаємодію і обмін думками. Всі мої особисті пости починатимуться з двох літер "П" - Петро Порошенко", - заявив Президент.

Він зазначив, що буде розширена кількість тем , які будуть отримувати висвітлення на його сторінках.

"Тут будуть не тільки офіційні новини, а й фотоальбоми, живі оперативні коментарі інфографічні матеріали, цифри і т.д. Я також обов'язково особисто постараюсь читати коментарі, тому кожен раціональний аргумент буде почутий... Друзі, все тільки починається", - підкреслив Порошенко.

Він також відзначив, що його команда готує ряд технічних інновацій, які дадуть можливість безпосередньо впливати на владу.