ua en ru

Порошенко призначив Дніпрова заступник глави АПУ

Порошенко призначив Дніпрова заступник глави АПУ

Президент України Петро Порошенко призначив Олексія Дніпрова (на фото) заступником глави Адміністрації Президента України замість Ігоря Райнина, який став головою Харківської обласної державної адміністрації. Відповідний указ № 54/2015 від 3 лютого опублікований на сайті Порошенко.

"Призначити Дніпрова Олексія Сергійовича на посаду Заступника Глави Адміністрації Президента України", - йдеться в повідомленні.

Останні два роки Дніпров був заступником міністра освіти і науки, молоді та спорту. На новій посаді він буде займатися питаннями документального та протокольного забезпечення, надання громадянства і державних нагород.

Зазначимо, Олексій Дніпров народився в 1982 р., має вищу юридичну освіту (Академія праці і соціальних відносин Федерації профспілок України, 2003 р.).

Він працював у секретаріаті комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації (2002-2005 рр.), керував службою віце-прем'єр-міністра України з гуманітарних та соціальних питань (2005 р.) та управлінням гуманітарної політики секретаріату Кабінету міністрів України (2005-2011 рр.). З 2011 по 2013 р. обіймав посаду директора департаменту фахової експертизи секретаріату Кабінету міністрів України, звідки і прийшов у Міністерство освіти і науки.

Міністр освіти Сергій Квіт зазначив, що Дніпров єдиний з чиновників Міносвіти виходив спілкуватися зі студентами на Майдані.