ua en ru

Порошенко та Гройсман привітали Мей з формуванням нового уряду Великобританії

Порошенко та Гройсман привітали Мей з формуванням нового уряду Великобританії Фото: Тереза Мей (twitter.com/theresa_may)

Гройсман висловив надію на продовження співпраці України та Великобританії

Президент України Петро Порошенко привітав прем'єр-міністра Великобританії Терезу Мей з формуванням нового уряду країни. Про це глава держави написав на своїй сторінці в Twitter.

"Вітаю прем'єр-міністра Терезу Мей з формуванням нового уряду. Ми з нетерпінням чекаємо продовження нашого тісного співробітництва", - написав Порошенко.

У свою чергу, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман висловив надію, що після формування нового уряду Великобританії, співпраця між країнами триватиме.

"Вітаю прем'єр-міністра Терезу Мей з формуванням нового уряду Великобританії. Сподіваюся на продовження успішної співпраці між нашими країнами", - написав Гройсман на своїй сторінці в Facebook.

Вітаю Прем'єр-міністра Theresa May з формуванням нового Уряду Великої Британії. Сподіваюсь на продовження успішного співробітництва між нашими країнами.

Опубліковано Volodymyr Groysman 10 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей домовилася з Демократичною юніоністською партією про формування нового уряду.

Зазначимо, на дострокових парламентських виборах у Великобританії перемогла Консервативна партія на чолі з прем'єр-міністром Терезою Мей. Партія Мей отримала 318 місць з 650 в Палаті громад.