ua en ru

Порошенко і голова Сенату Австралії відзначили ефективну діяльність в розслідуванні по МН17

Порошенко і голова Сенату Австралії відзначили ефективну діяльність в розслідуванні по МН17 Фото: Стівен Перрі (facebook.comsenator.parry)

Також вони відзначили невідворотність покарання всіх причетних до краху

У ході зустрічі президент України Петро Порошенко і президент Сенату парламенту Австралії Стівен Перрі відзначили ефективну діяльність в рамках Спільної групи з розслідування аварії малайзійського рейсу MH17. Про це повідомляє пресс-служба глави держави.

Також вони відзначили невідворотність покарання всіх причетних до цієї трагедії. Голова Сенату подякував Порошенку за допомогу та сприяння в питанні проведення розслідування цієї трагедії.

Окрему увагу було приділено посиленню міжпарламентського співробітництва двох держав. У зв'язку з цим президент України привітав створення в парламенті Австралії оновленої групи дружби Австралія - Україна.

Порошенко і голова Сенату Австралії відзначили ефективну діяльність в розслідуванні по МН17

Фото: Петро Порошенко і Стівен Перрі (president.gov.ua)

Нагадаємо, раніше Перрі заявив, що винних в аварії рейсу MH17 треба притягти до відповідальності.

"Правосуддя повинно здійснитися і правосуддя має бути основним аспектом верховенства права... Немає сенсу у верховенстві права, якщо люди, які вчинили злочини проти країн і народів, не притягнуті до відповідальності", - заявив він.