ua en ru

Попов має намір посилити контроль за діяльністю автокав'ярень

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов має намір посилити контроль за діяльністю автокав'ярень. Про це він заявив на брифінгу КМДА, передає кореспондент РБК-Україна.

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов має намір посилити контроль за діяльністю автокав'ярень. Про це він заявив на брифінгу в КМДА, передає кореспондент РБК-Україна.

Крім того, Попов заявив, що питання з приводу того, що згоріла автокав'ярня в районі станції метро "Деміївська", то це питання до ДАІ. "Питання безумовно до ДАІ перш за все. Хоча якщо в корінь проблеми подивитися, то у нас саме такий вид торгівлі в нормативному і законодавчому полі не прописаний. Ми почали разом з органами внутрішніх справ таку програму або дії, які призведуть до того, що ми стабілізуємо ситуацію, приберемо з вулиць Києва несанкціоновану торгівлю. Що стосується цього випадку, то я думаю, що правоохоронці розберуться, а що стосується ДАІ, то я від вас про це чую, знаючи про те, що трапилося, обов'язково розглянемо і зробимо жорсткіше контроль за цим питанням", - зазначив Попов.

Читайте також: У Києві в районі станції метро "Деміївська" згоріла автокав'ярні.