ua en ru

Полторак впевнений, що коштів у бюджеті-2018 вистачить на переозброєння ЗСУ

Полторак впевнений, що коштів у бюджеті-2018 вистачить на переозброєння ЗСУ Фото: Степан Полторак (twitter.com DefenceU)

Наразі створюється сучасна інфраструктура навчальних полігонів по всій Україні, які відповідають стандартам НАТО  

Міністр оборони України Степан Полторак впевнений, що коштів у державному бюджеті на 2018 рік вистачить на переозброєння Збройних сил України. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Бюджет на наступний рік буде достатній, для того, щоб зробити вагомий крок вперед і досягнути максимальних результатів у реформуванні Збройних сил, переозброєнні, оснащенні, підготовці… Зараз відбувається процес формування цього бюджету і ті дані, які в мене є дуже оптимістичні. У нас буде можливість розвивати навчально-матеріальну базу", - підкреслив Полторак.

За його словами, наразі створюється сучасна інфраструктура навчальних полігонів, центрів по всій Україні, які відповідають стандартам НАТО з можливостями навчання, відпочинку, підготовки.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Степан Полторак під час зустрічі з міністром Збройних сил Великобританії Марком Ланкастером запропонував залучити британських інструкторів для підготовки підрозділів, штабів та органів військового управління Збройних сил України.