ua en ru

Полторак перевірив стан боєготовності артилерійських і танкових підрозділів у зоні АТО

Полторак перевірив стан боєготовності артилерійських і танкових підрозділів у зоні АТО Фото: Степан Полторак (mil.gov.ua)

Полторак зазначив деяких військовослужбовців відомчими нагородами і преміями

Міністр оборони України Степан Полторак перевірив стан боєготовності артилерійських і танкових підрозділів у зоні проведення антитерористичної операції. Про це Полторак повідомив в Facebook.

"Сьогодні, під час робочої поїздки в район антитерористичної операції, він перевірив стан бойової готовності артилерійських і танкових частин, розташованих у місцях висадки. Ми задоволені бойовим духом наших військ, належним технічним станом устаткування і повсякденними умовами солдатів. Кращі військовослужбовці були нагороджені відомчими відзнаками та грошовими преміями. Я пишаюся хоробрістю, наполегливістю і патріотизмом українських бійців, які захищають нашу державу", - повідомив Полторак.

Сьогодні під час робочої поїздкі до зони проведення антитерористичної операції перевірив стан бойової готовності артилер...

Опубліковано Степан Полторак 2 серпня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні в Міністерстві оборони розповіли про роль українських десантних військ в антитерористичній операції. Так, Полторак підкреслив внесок українських десантників в оборону Луганського та Донецького аеропортів.