ua en ru

У Полтавській області чоловік отримав поранення від вибуху гранати

У Полтавській області чоловік отримав поранення від вибуху гранати Фото: вибух гранати у гуртожитку (поліція Полтавської області)

Правоохоронці з’ясовують обставини інциденту

У місті Кременчук Полтавської області чоловік отримав травму внаслідок вибуху гранати. Про це повідомила прес-служба поліції Полтавської області.

"37-річному працівнику одного з підприємств відірвало пальці на руці", - йдеться у повідомленні.

Біля кімнати в гуртожитку, де проживає потерпілий, поліцейські знайшли залишки предмету, схожого на запал від гранати, а у самій кімнаті - гранату, ймовірно "РГД-5", і запал до неї.

Слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехніки продовжують роботу на місці події. Правоохоронці з’ясовують обставини травмування чоловіка.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

У Кременчуці поліція з'ясовує обставини травмування чоловіка Сьогодні, близько 14-ї години до поліції надійшло повідом...

Опубліковано Поліція Полтавщини 15 листопад 2017 р.

Нагадаємо, у вівторок ввечері, 15 листопада, у Рівному у житловому будинку підірвали гранату. Колишній військовий АТО привіз зброю із зони бойових дій.