ua en ru

Полтавська ПР виступила за повернення Конституції-2004 і перевибори

Члени полтавської обласної організації Партії регіонів заявили, що вийдуть з партії, якщо влада країни приймуть рішення про повернення до Конституції 2004 р., не сформують новий уряд і не проведуть перевибори.

Члени полтавської обласної організації Партії регіонів заявили, що вийдуть з партії, якщо влада країни приймуть рішення про повернення до Конституції 2004 р., не сформують новий уряд і не проведуть перевибори. Про це йдеться в спільній заяві засідання політради Полтавської обласної організації Партії регіонів та депутатської фракції в обласній раді, передає кореспондент РБК-Україна.

"Обговоривши події в Києві свідками яких ми стали, заявляємо, що центральна влада безвідповідально затягнула час для мирного розв'язання громадянського конфлікту і не забезпечила правопорядок у країні. Категорично відмежовуємося від тих дій або бездіяльності посадових осіб, що призвели до кровопролиття та загибелі людей. Висловлюємо щирі співчуття всім потерпілим і горя тих, хто втратив рідних і близьких під час силових зіткнень в Україні",- сказано в заяві.

Також члени полтавської облорганізації Партії регіонів вимагають від влади терміново ухвалити політико-правове рішення для повернення до Конституції 2004 р.; проведення дострокових президентських і парламентських виборів.

Крім того Полтавська ПР наполягає на негайному формуванні уряду народної довіри, який виведе державу з глибокої суспільної та економічної кризи.

"У випадку невиконання наших вимог, вважаємо неприпустимим для нас і членів нашої партійної організації залишатися в лавах Партії регіонів", - сказано в заяві.