ua en ru

Польща - Португалія: Куарежма виводить португальців до півфіналу

Польща - Португалія: Куарежма виводить португальців до півфіналу Фото: Польща - Португалія

Командам не вистачило 90 хвилин матчу

На чемпіонаті Європи з футболу був зіграний перший матч 1/4 фіналу між Польщею та Португалією.

Польща - Португалія 1-1 (3-5 по пен)
Гол:
Левандовські, 2 - Санчес, 33
Польща: Фабіанскі, Піщек, Глік, Паздан, Енджейчик, Блащиковскі, Крыховяк, Мончиньски (Йодловєц, 98), Гросіцкі (Капустка, 82), Милик, Левандовскі
Португалія: Патрісіу, Седрік, Пепе, Фонте, Елізеу, Карвалью (Данило, 96), Адрієн (Моутіньо, 73), Жоау Маріу (Куарежма, 80), Санчес, Нані, Роналду.

Стартовий натиск поляків приніс сові плоди - рахунок був відкритий вже на 2 хвилині. Захист Португалії помилилася на правому фланзі захисту, м'яч подхатил Гросіцкі і прострілив - Левандовскі залишилося точно пробити з центру штрафного майданчика, що він і зробив.

Португальці відіграли через півгодини. Ренато розіграв з Нані "стіночку" і точно пробив з лінії штрафної. На більше обидві комнади не вистачило. Ні в основний, ні в додатковий.

У серії пенальті ніхто також не хотів промахуватися. Але доля вибрала Блащиковські, з ударом якого впорався Фабіанскі. Потім до м'яча підійшов досвідчений Куарежма і сильним ударом відправив свою збірну у півфінал, де португальці зіграють з переможцем пару Уельс - Бельгія.