ua en ru

Поліцію Полтавської області очолив Замахін

Поліцію Полтавської області очолив Замахін Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

З серпня 2017 року він був заступником начальника поліції області

Новим керівником Головного управління поліції в Полтавській області став полковник поліції Андрій Замахін. Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції Полтавської області у Facebook.

Як зазначається, Замахіна колективу представили перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий та голова Національної поліції Сергій Князєв.

"Сьогодні я підписав наказ щодо призначення начальником ГУНП у Полтавській області Андрія Леонідовича Замахіна. Новопризначеному керівнику поліції Полтавської області під силу зробити все, щоб регіон став одним із кращих в Україні", - сказав Князєв.

Повідомляється, що Замахін з серпня 2017 року був заступником начальника Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Полковник Андрій Замахін призначений начальником поліції Полтавщини Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яр...

Опубліковано Поліція Полтавщини 20 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові змінили главу патрульної поліції міста. Тимчасово виконуючим обов'язки начальника управління патрульної поліції у місті Харкові став старший лейтенант поліції Ніколаєв Олексій Миколаєвич.