ua en ru

Поліція завела кримінальні справи за фактами підпалів 3 відділень банку у Львові

Поліція завела кримінальні справи за фактами підпалів 3 відділень банку у Львові Фото: поліція

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років

За фактами підпалів трьох банківських відділень у Львові, що відбулися в ніч 22 лютого 2016 року, поліція почала кримінальні провадження. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

"За фактами підпалів трьох банківських відділень проводяться досудові розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч. ст 2.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ніч на 22 лютого невідомі підпалили відділення "Ощадбанку Росії" на вулиці Франка. Вогнем знищено речі побутового вжитку на площі 25 кв. м.

Також цієї ж ночі була спроба підпалити ще одне відділення банку "Сбербанку Росії" на вулиці Чорновола. Там невідомі кинули у вікно банку із запалювальною сумішшю у вікно. Пошкоджене лише вікно.

Крім того, невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю в приміщення відділення банку "ВТБ банку" на вулиці Стрийській. Повністю вигоріла одна кімната приміщення установи.