ua en ru

В Одесі затримали двох підозрюваних у нападі на активіста Устименка

В Одесі затримали двох підозрюваних у нападі на активіста Устименка Фото: Віталій Устименко (facebook.com/Віталій Устименко)

У затриманих вилучили вогнепальну зброю та боєприпаси

Поліція затримала двох підозрюваних у нападі на лідера одеського осередку організації "Автомайдан", члена Громадської ради при НАБУ Віталія Устименка. Про це на брифінгу заявив керівник прокуратури Одеської області Олег Жученко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Затримано ще двох осіб, а саме в Донецькій і Дніпровській області, які скоїли напад на Віталія Устименка. Місце їх знаходження, в тому числі за допомогою технічних засобів, встановлено, і їх затримано", - повідомив прокурор.

За його словами, один з фігурантів обвинувачений й у іншому злочині. Начальник поліції Одеської області Дмитро Головін додав, що у затриманих вилучили вогнепальну зброю та боєприпаси.

"На даний час вони доставляються до міста Одеса і їм буде пред’явлена підозра у замаху", - додав Жученко.

Жученко сказав, що прокуратура буде клопотати про застосування запобіжного заходу для нападників на Устименка у вигляді тримання під вартою.

Відзначимо, що сьогодні місцеві ЗМІ повідомляли, що в Одесі затримали трьох підозрюваних у нападі на громадського активіста Олега Михайлика.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що після замаху на Михайлика Національна поліція і Національна гвардія почали профілактичні заходи з протидії злочинності в Одесі.