ua en ru

Політики прикриваються військовими діями, щоб приховати економічні провали, - Коновалюк

Кандидат на пост Президента України Валерій Коновалюк розкритикував дії влади, заявивши, що її представники навмисно роздмухують істерію в ЗМІ про війну, щоб приховати свою безпорадність у вирішенні економічних проблем країни. Про це повідомляє його прес-служба.

Коновалюк вважає, що військові дії є відволікаючим маневром політиків на виборах, щоб в черговий раз обдурити людей, оскільки ніхто з кандидатів або чинної влади не пропонує шляхів виходу з кризи:

"Кидаючи країну у прірву, влада сьогодні вигідно, щоб по всіх ЗМІ звучали тільки зведення з бойових дій. Вигідно, щоб люди думали тільки про одне, як залишитися живим і врятувати життя своїх близьких. Не прийнято жодного закону про захист незаможних верств населення, жодного рішення, як будуть використовуватися гроші, які їм надає МВФ. Сьогодні я можу з упевненістю стверджувати, що у Яценюка і його міністрів ні жодних рішень і планів щодо виведення нашої країни з глибокої економічної кризи, який приводить Україну до повного розпаду", - заявив політик.

Також кандидат у Президенти висловив упевненість, що у так званих "лідерів" виборчої кампанії Порошенко і Тимошенко таких програм теж немає. "Саме тому головними гаслами своїх кампаній вони обрали популістські заяви про боротьбу з тероризмом, про повернення Криму, про заклики ЄС і США до посилення загострень відносин з Росією", - заявив політик.