ua en ru

Прикордонники затримали громадянина Молдови, який перебував у базі Інтерполу

Прикордонники затримали громадянина Молдови, який перебував у базі Інтерполу Фото: прикордонники затримали громадянина Молдови

Затриманого розшукували правоохоронні органи Молдови за скоєння грабежів

Прикордонники затримали двох грабіжників, один з яких перебував у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Обидва були затримані в пунктах пропуску на державному кордоні.

"Одного з порушників затримали в автомобільному пункті пропуску "Кучурган". 41-річний молдаванин знаходиться в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу. Затриманого розшукували правоохоронні органи Молдови для притягнення до кримінальної відповідальності за скоєння грабежу в особливо великих розмірах", - йдеться в повідомленні.

Зараз його передали співробітникам відділу Національної поліції України.

Другого грабіжника затримали прикордонники Харківського загону в залізничному пункті пропуску "Харків".

Відзначається, що він розшукувався працівниками Національної поліції Полтавської області за ст. 289 КК України "Незаконне заволодіння транспортним засобом" і ч. 2 ст. 185 "Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб".

Нагадаємо, прикордонники Луцького загону зі стріляниною затримали 7 осіб, які намагалися незаконно переправити на човні через річку Західний Буг сигарети.