ua en ru

Прикордонники затримали 7 нелегальних мігрантів з Афганістану й Бангладеш

Прикордонники затримали 7 нелегальних мігрантів з Афганістану й Бангладеш Фото: прикордонник (прес-центр ДПСУ)

Зокрема затримано 4 громадян Афганістану та 3 громадян Бангладеш

Прикордонники Чопського загону 15 грудня 2017 року близько 22:00 поблизу державного кордону України затримали групу нелегальних мігрантів, яка складалася з 7 громадян Афганістану та Бангладеш. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що дільничному інспектору відділу "Гута" надійшла інформація від оперативних співробітників ДПСУ про появу громадян азіатської зовнішності, ймовірно, нелегальних мігрантів.

"Через деякий час неподалік від лінії державного кордону дільничний інспектор виявив та затримав 7 чоловіків, зі слів, 4 громадян Афганістану та 3 громадян Бангладеш. Документів, що посвідчують особу у громадян при собі не було", - йдеться в повідомленні.

Наразі затриманих доставлено до прикордонного підрозділу, складено матеріали про адміністративне правопорушення щодо спроби незаконного порушення державного кордону України.

"Також тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до організації переправлення нелегальних мігрантів через кордон. Рішення у справі щодо іноземців ухвалюватиме суд", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна прикордонна служба України посилює охорону кордону з країнами Євросоюзу.