ua en ru

Погода на вихідних: По всій Україні хмарно, дощі, температура від +4 до +10

Погода на прийдешніх вихідних: по всій країні хмарно, в центральних і північних областях в суботу невеликі опади, в неділю дощі посиляться. На більшій частині країни температура від +4 до +10 градусов.

Погода на прийдешніх вихідних: по всій країні хмарно, в центральних і північних областях в суботу невеликі опади, в неділю дощі посиляться. На більшій частині країни температура від +4 до +10 градусов.

У східних областях в суботу та неділю термометри покажуть від +4 до +8. Без опадів.

В центрі країни - від +7 до +9 в суботу і від +7 до +10 в неділю. У суботу невеликий дощ, у неділю дощі посиляться.

У південному регіоні в суботу і неділю від +10 до +12. У Криму до +14. Опади не очікуються.

На заході України на вихідних - від +8 до +10 в суботу без опадів. В неділю від +7 до +10, очікуються дощі.

У північних областях В суботу та неділю - від +6 до +9.

При цьому в Києві дощ, у суботу температура від +7 до +9, у неділю - від +8 до +10. Також очікуються дощі.

Зазначимо, що в Україні наступного тижня, 25 листопада, погода істотно погіршиться, що буде супроводжуватися зниженням температури і опадами у вигляді снігу, мокрого снігу і дощу.

На початку наступного тижня після тривалого періоду дуже теплої і сухої погоди очікується істотне зміна погодних умов. Вона буде обумовлена тим, що протягом 25-26 листопада через територію нашої країни переміститься два активних циклону з Балкан.

25 листопада у північних, центральних і південних областях пройдуть дощі, місцями сильні, у західній частині з переходом в мокрий сніг. Місцями можливе налипання мокрого снігу. На більшій частині України прогнозується посилення вітру до 20 м/с. Температура вдень 0...+8, на півдні до +11.

26 листопада в західних, північних та Вінницькій і Черкаській областях опади переважно у вигляді мокрого снігу. Температура в цих областях від -4 до +2 градусів. На решті території опади у вигляді мокрого снігу і дощу. Температура від -1 до +5 градусів. У західних, північних та більшості центральних областей очікується утворення снігового покриву та ожеледиці.

У Києві та Київській обл. у зв'язку з переміщенням активних циклонів очікується зміна погодних умов: 25 листопада сильний дощ, пориви вітру 15-20 м/с; 26-27 листопада мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву, зниження температури вночі та вдень до 0-4 градусів морозу.

28-30 листопада, за попередніми розрахунками, через Україну пройде циклон із півночі Скандинавії. Циклон зумовить опади на всій території України у вигляді снігу, мокрого снігу і дощу. Температура від -3 до +4 градусів.

1-7 грудня, за попередніми, розрахунками очікується послаблення опадів. Температура від -4 до +4 градусів.

Зазначимо, що сьогодні Гідрометцентр оголосив штормове попередження на 25-27 листопада.