ua en ru

Поїзд Hyundai запізнився у Харків на 2 год. 58 хв

Швидкісний поїзд Hyundai № 156 сполученням Київ-Харків затримався по прибуттю на кінцеву станцію Харків-Пасажирський на 2 год. 58 хв. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

"О 7:24 за київським часом у районі ст. Гребінка Південної залізниці поїзд зупинився та втратив можливість самостійно рухатися. Після усунення технічної несправності поїзд продовжив рух самостійно, прибувши на кінцеву станцію Харків-Пасажирський о 13:41 Загальна затримка по прибуттю на кінцеву станцію склала 2 год. 58 хв.", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі запевнили, що під час вимушеної зупинки були забезпечені комфортні умови перебування для всіх 420 пасажирів, які знаходилися у поїзді.

"Системи опалення, освітлення, а також туалетні кімнати працювали у штатному режимі", - повідомляє "Укрзалізниця".

За попередніми даними, причиною несправності поїзда стало самовільне спрацювання стоянкового гальма. Причина виникнення пошкодження вивчається спеціально створеною комісією.

"Державне підприємство "Українська залізнична швидкісна компанія" приносить свої вибачення пасажирам за спричинені незручності", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Потяг Hyundai 24 лютого збив насмерть людину у Черкаській області