ua en ru

Під Іловайском загинули командир батальйону "Херсон" і його водій, - МВС

У зоні антитерористичної операції під Іловайском Донецької обл. 25 серпня загинув командир батальйону "Херсон" Руслан Сторчеус і його водій Олег Пєшков.

У зоні антитерористичної операції під Іловайском Донецької обл. 25 серпня загинув командир батальйону "Херсон" Руслан Сторчеус і його водій Олег Пєшков. Про це йдеться у повідомленні управління Міністерства внутрішніх справ у Херсонській обл.
Як зазначається, екіпаж батальйону на службовому автомобілі потрапив у засідку терористів.

"У зоні АТО під Іловайском на службовому автомобілі потрапив у засідку бойовиків ДНР екіпаж батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Херсон" УМВС України в Херсонській області. Від рук терористів загинули командир батальйону лейтенант міліції Руслан Сторчеус і міліціонер взводу № 3 рядовий міліції Олег Пєшков", - наголошується в повідомленні.

Руслан Сторчеус народився в 1979 році, його водій Олег Пєшков в 1971 році. Як повідомляє УМВС, раніше Сторчеус і Пєшков не було пов'язані з правоохоронною діяльністю. "Коли весною УМВС області почало формувати батальйон патрульної служби міліції особливого призначення "Херсон" Руслан Олександрович найпершим прийшов до кадровиків і за рішенням керівництва МВС України з 9 травня став командиром батальйону. Олег Анатолійович Пєшков був призначений на посаду 16 липня 2014 року", - наголошується в повідомленні.