ua en ru

За неофіційними даними, Уго Чавес терміново госпіталізований через проблеми з нирками

Венесуельський лідер Уго Чавес знову опинився в лікарні, проте цього разу у Президента виникли проблеми з нирками, пишуть латиноамериканські ЗМІ.
Чавеса екстрено госпіталізували у військовий госпіталь через проблеми з нирками, згодом вирішувалося питання про те, щоб перевести його в приватну клініку Каракаса. Дані про стан здоров'я лідера Венесуели різняться: одні джерела, кажуть що він знаходиться в задовільному стані, інші - що він у важкому.
Тим часом офіційна влада країни не підтвердила інформацію про госпіталізацію Президента. Варто зазначити, що останнім часом керівництво Венесуели оточило високою секретністю інформацію про стан здоров'я Чавеса. На такий крок воно пішло після чергового раунду хіміотерапії, яку проходить політик в рамках лікування від раку.
Нагадаємо, Чавес повернувся до Каракаса 24 липня після проходження курсу лікування від раку в одній з кубинських клінік.
Опозиція використовувала важку хворобу Президента у своїх інтересах. Зокрема, поширювалися чутки про те, що насправді Чавес не хворів, а розповіді про його хворобу нібито повинні були привернути додаткову увагу до його персони.