ua en ru

За неофіційною інформацією, Prada може виручити в ході IPO в Гонконзі близько 2,6 млрд дол

Італійський будинок моди Prada має намір виручити в ході первинного публічного розміщення акцій у Гонконзі близько 2,6 млрд дол. Про це агентству Bloomberg повідомило джерело, близьке до операції.

Міланська компанія встановила ціновий діапазон у розмірі 4,69-6,16 дол., повідомило джерело. IPO допоможе компанії підняти від 2 до 2,6 млрд дол. відповідно з діапазоном.

Нагадаємо, 20 травня Prada отримала від листингового комітету Гонконгської фондової біржі дозвіл на розміщення акцій. Це буде перше розміщення акцій італійської компанії в Гонконзі. Prada послідувала прикладу інших європейських компаній, таких як Samsonite, Coach і L'Occitane, які також виставили свої папери на цій біржі.

Спільними букраннерами і координаторами розміщення виступлять італійські банки UniCredit і Banca IMI, підрозділ банку Intesa Sanpaolo, а також американський Goldman Sachs і французький CLSA - підрозділ Credit Agricole.

Prada Group, заснована в 1913 р., об'єднує чотири бренди: Prada, Miu Miu, взуттєві марки Church's і Car Shoe. Їх можна купити в 326 магазинах по всьому світу. Зазначимо, що близько третини з них знаходяться в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.