ua en ru

Platinum Bank готує позов до Поліщука за нанесення шкоди репутації

Platinum Bank готує позов до Поліщука за нанесення шкоди репутації Platinum Bank готує позов до Поліщука за нанесення шкоди репутації

У зв'язку з поширенням "провокаційних" заяв і "завідомо неправдивих" обвинувачень в адресу Банку паном Поліщуком, публічне акціонерне товариство "Платинум Банк" готує позови до суду про захист ділової репутації та відшкодування заподіяної шкоди, повідомляє прес-служба банку.

"Офіційно заявляємо, що в ПАТ "ПтБ" відсутні рахунки компаній, які фігурують в скандалі з ПАТ "Банк Михайлівський", - йдеться в заяві.

Раніше прес-служба Платинум Банку вже офіційно заявляла про те, що в 2016 році злиттів, поглинань чи купівлі активів у інших учасників банківського ринку ПАТ "ПтБ" не скоював.

"Банк здійснює свою діяльність в межах нормативно-правових актів НБУ та в суворій відповідності з законодавством України, повністю виконуючи свої зобов'язання перед клієнтами. Публічне акціонерне товариство "Платинум Банк" працює в штатному режимі, стабільно зміцнюючи свої позиції на вітчизняному фінансовому ринку", - йдеться в повідомленні прес-служби.