ua en ru

Пласідо Домінго: Знаменитий співак виписаний з лікарні

Іспанський тенор і диригент Хосе Пласідо Домінго виписаний з мадридської лікарні після 5-денного лікування від легеневої емболії.

Іспанський тенор і диригент Хосе Пласідо Домінго (на фото) виписаний з мадридської лікарні після 5-денного лікування від легеневої емболії, передає Associated Press.

"Повертаюся додому", - написав Домінго у своєму мікроблозі Twitter, приклавши фотографію автомобіля, який за ним приїхав.

Син знаменитого співака Альваро Домінго чекає, що його батько проведе три тижні в Мадриді, відновлюючи здоров'я. За його словами, питання про відхід зі сцени не розглядається.

Читайте також: Пласідо Домінго - в Мадриді госпіталізований знаменитий оперний співак

Нагадаємо, 72-річний тенор був госпіталізований 10 липня 2013 р. в Мадриді у зв'язку з легеневою емболією. Через хворобу він був вимушений скасувати п'ять виступів у Королівському театрі в Мадриді. Він також не зможе бути присутнім на концерті оркестру, запланованому на 21 липня ц.р. в цьому ж місті.

У березні 2010 р. Домінго успішно переніс операцію з видалення злоякісної пухлини кишечника і через декілька тижнів після цього знов повернувся на сцену.

Голос Домінго - яскраво виражений лірико-драматичний тенор. За час своїх виступів співак виконав 128 партій на сцені і в студії. Спільні концерти Домінго разом з іншими всесвітньо відомими тенорами - Лучано Паваротті і Хосе Каррерасом - під час чемпіонатів світу з футболу набули широкої популярності.