ua en ru

Все за планом: матчі перенесеного Євро-2020 пройдуть в 12 містах

Все за планом: матчі перенесеного Євро-2020 пройдуть в 12 містах Фото: УЄФА підтвердив рішення про проведення чемпіонату в 12 містах (uefa.com)

Всі 12 міст підтвердили УЄФА намір провести чемпіонат Європи з футболу, перенесеного через пандемію коронавірусу на 2021 рік, за раніше затвердженим розкладом. Таке рішення було затверджено за підсумками зустрічі сторін.

Про це повідомляється на сайті організації.

Зазначається, що через мінливу ​​ситуацію навколо пандемії коронавірусу остаточне рішення про можливість допуску уболівальників на матчі турніру переноситься з березня на початок квітня.

Євро-2020 відбудеться в період з 11 червня по 11 липня 2021 року. Турнір був перенесений на рік, однак зберіг свою назву.

Матчі пройдуть в Амстердамі, Баку, Більбао, Будапешті, Бухаресті, Глазго, Дубліні, Копенгагені, Лондоні, Мюнхені, Римі та Санкт-Петербурзі. Україна повинна грати свої матчі в Амстердамі і Бухаресті.

Збірна України повинна грати свої матчі в Амстердамі і Бухаресті. Команда Андрія Шевченка потрапила в групу С, де зустрінеться з Нідерландами, Австрією і Північної Македонією.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Велика Британія хоче самостійно прийняти всі матчі Євро-2020.