ua en ru

Перехід Мбаппе в ПСЖ вб'є конкуренцію, - президент "Ліона"

Перехід Мбаппе в ПСЖ вб'є конкуренцію, - президент "Ліона" Фото: Жан-Мішель Олас (olweb.fr)

Оляс вважає, що УЄФА має втрутитися в питання трансферів

Президент "Ліона" Жан-Мішель Олас вважає, що перехід нападаючого "Барселони" Неймара в ПСЖ, а також ймовірний трансфер форварда "Монако" Кильяна Мбаппе можуть нашкодити французьким клубам. Про це сообщает Goal.com.

"Хіба можна сказати, що це буде корисно для конкуренції та економічного розвитку футболу в нашій країні? Якщо з точки зору інвестицій більше немає рівноваги сил, ми ризикуємо, зрештою, позбутися футболу як такого, що і відбувається в ПСЖ. Чи піде на користь Лізі 1 перехід Мбаппе в ПСЖ? Якщо у вас є купа грошей, і ви збираєте кращих гравців в одну команду, це вбиває конкуренцію", - сказав президент "Ліона".

Жан-Мішель Оляс вважає, що Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) має втрутитися в питання трансферів.

"Думаю, від клубів піде подальша реакція. "Манчестер Сіті" вже веде себе таким же чином. Не можна перетворювати футбол у війну між Абу-Дабі і Катаром. Гроші не повинні стояти на першому місці у спорті. УЄФА не повинен бути осторонь, тому що ми говоримо про імідж футболу", - цитує Оляса Le Monde.

Нагадаємо, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) зможе покарати французький "Парі Сен-Жермен" за порушення правил фінансового фейр-плей восени 2018 року.