ua en ru

Печерський суд Києва дозволив обшукати адміністрацію Путіна

Печерський суд Києва дозволив обшукати адміністрацію Путіна Фото: Володимир Путін

Ухвала суду оскарженню не підлягає

Печерський районний суд Києва дозволив Головній військовій прокуратурі Генеральної прокуратури України обшукати адміністрацію президента Російської Федерації Володимира Путіна. Про це йдеться у відповідній ухвалі суду.

"Надати старшому слідчому в особливо важливих справах Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України Приймачку Вадиму Вікторовичу, а також представникам компетентних органів Російської Федерації, до яких слідчий чи прокурор звертатимуться із запитом про надання міжнародної правової допомоги, можливість тимчасового доступу до речей і документів, котрі знаходяться у володінні Адміністрації президента Російської Федерації, що знаходиться за адресою: 103132, Російська Федерація, м. Москва, вул. Ільїнка, буд. 23", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, строк дії ухвали становить 30 днів. Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Таким чином, суд дозволив слідчим, зокрема, ознайомитися із оригіналами заяви на ім'я Путіна з проханням використати Збройні сили Російської Федерації на території України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Печерський районний суд Києва 14 грудня 2016 року надав дозвіл на арешт екс-президента України Віктора Януковича.