ua en ru

Пасажирські перевезення в Крим на 3 видах транспорту почнуться з 1 травня, - РЖД

Перевезення пасажирів з використанням залізничного, автомобільного та морського транспорту у міста Криму стартують з 1 травня 2014 р.

Перевезення пасажирів з використанням залізничного, автомобільного та морського транспорту у міста Криму стартують з 1 травня 2014 р. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ВАТ " РЖД".

Продаж проїзних документів вже почалася.

ВАТ "ФПК" (дочірнє товариство "РЖД") є перевізником на ділянці до Анапи і Краснодара і в зворотному напрямку. Далі перевезення пасажирів здійснюються іншими видами автомобільного і водного транспорту через Керченську протоку до міст Ялта, Керч, Феодосія, Коктебель, Судак, Сімферополь, Алушта, Саки, Євпаторія, Севастополь.

Для проїзду в Крим пасажиру необхідно оформити у квиткових касах ФПК квиток на поїзд далекого прямування і талон на надання послуги з перевезення іншими видами транспорту. Квиток на поїзд оформляється від станції відправлення пасажира до станції пересадки. Талон можна придбати тільки з одночасним оформленням проїзного документа на поїзди далекого прямування.

Вартість посадкового талона з Анапи та Краснодара до Кримського міста федерального округу становить від 150 до 830 руб. в залежності від дальності поїздки. Наприклад, при проходженні з Москви до Анапи в плацкартному вагоні вартість проїзду в поїзді становить 2 797,6 тис. руб., вартість талона до Сімферополя становить 350 руб. Таким чином, пасажир заплатить за всю поїздку 3 тыс.147,6 руб.