ua en ru

Партія регіонів голосуватиме за відставку Ю.Луценка, - О.Єфремов.

Партія регіонів голосуватиме за відставку голови Міністерства внутрішніх справ України Юрія Луценка. Про це журналістам заявив перший заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми розуміємо, що сьогодні ніхто, окрім Партії регіонів в залі не готовий реально голосувати за відставку Ю.Луценка. Сьогодні заслуховуватимуть звіти відповідних комісій, і ми побачимо, яким буде голосування в результаті", - сказав він.
У той же час, О.Єфремов заперечує інформацію, що ПР веде переговори з Президентом України Віктором Ющенком щодо відставки голови МВС. "Ми не ведемо переговори ні з (прем'єр-міністром України Юлією) Тимошенко, ні з (В.) Ющенком. Ми політичні опоненти. І будь-який консенсус на час передвиборчої компанії між нами неможливий", - сказав він.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що виступає проти звільнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
У свою чергу Президент України Віктор Ющенко 13 грудня висловив переконання, що Верховна Рада (ВР) України підтримає відставку Ю.Луценка з посади міністра внутрішніх справ України.
Нагадаємо, 10 грудня ц.р. В.Ющенко написав листа до Ю.Тимошенко з вимогою невідкладно звернутися з поданням до ВР України про звільнення Ю. Луценка з посади міністра внутрішніх справ.