ua en ru

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Харківський "Металіст" з впевненої перемоги 2:0 в Салоніках на місцевих ПАОКом почав свій шлях в груповий раунд Ліги Чемпіонів. Обидва м'ячі забив Марко Девіч.

Харківський "Металіст" з впевненої перемоги 2:0 в Салоніках на місцевих ПАОКом почав свій шлях в груповий раунд Ліги Чемпіонів. Обидва м'ячі забив Марко Девіч.

Читайте також: ПАОК - Металіст: Сьогодні харків'яни зіграють свій перший матч у Лізі Чемпіонів

30 липня, 20:45
Салоніки, "Тумба"
ПАОК - Металіст, 0:2
Гол:
Девич (пен.), 43, 72
ПАОК: Хакобо, Вітор, Ліно, Ціоліс, Георгіадіс, Лазер, Кацураніс, Кициу, Лукас, Салпангидис, Атанасиадис
Металіст: Дишленкович, Вільягра, Моледо, Азаведо, Гуйє, Дієго, Едмар, Соса, Торрес, Марлос, Девіч

І на цьому завершується матч. Тепер "Металу" потрібно красиво завершити розпочате сьогодні через тиждень у Харкові.

90+3 хв. Показова контратака "Металіста" завершилася виходом Крістальдо один на один з Хакобо, якого аргентинець спокійно обіграв, але послати м'яч у ворота не зміг - штанга врятувала ПАОК від розгрому.

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+1 хв. Замість Соси Маркевич випустив Краснопьорова.

88 хв. Несподівано стало небезпечно біля воріт "Металу". Вукіч віддав на лінії штрафного на Салпангидиса, який сильно пробив по воротах, але Дишленкович врятував свою команду.

87 хв. А тепер вже Крістальдо спробував закрутити м'яч з правого кута штрафного майданчика. Вийшов удар у ближній кут, де стояв воротар.

83 хв. Марлос дуже небезпечно пробив з лінії штрафного. Хакобо в стрибку встиг зреагувати.

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів79 хв. А у ПАОКа з'явився Нецід замість Атанасиадиса.

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів77 хв. Замість сьогоднішнього героя Марко Девіча виходить Крістальдо.

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів76 хв. Вітор грубо зупинив у своїй штрафній Девіча.

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів72 хв. Девіч!!! Марко робить дубль! Після пасу зі своєї половини поля Марко втік один на один з голкіпером, який вийшов далеко за межі штрафного. Марко легко обіграв голкіпера і з досить гострого кута, з-за меж штрафної закрутив м'яч у ворота.

71 хв. Греки намагаються щось створити на половині поля "Металіста". Але з усіма атакуючими потугами ПАОКа справляється захист харків'ян.

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів67 хв. Старий знайомий Вукич змінив у грі Георгиадиса.

64 хв. Олісе вирішив, що він Лукман Аруна, і пробив з-за штрафної. Але Оліс - не Аруна. І тому удар вийшов слабким та неточним.

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів62 хв. А тепер історична заміна у "Металіста". Бланко з'явився замість Соузи.

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів59 хв. Награв вже на "гірчичник" Папа Гуйє.

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів55 хв. Заміна у ПАОКа. Замість Лукаса виходить Олісе.

53 хв. Небезпечно бив Вітор головою після подачі кутового. Але м'яч полетів повз ворота.

50 хв. Гарно відповів "Металіст". Соса пройшов по лівому флангу і подав у центр штрафного, звідки Марлос в дотик пробив трохи вище воріт.

49 хв. ПАОК, як і в першому таймі, трохи краще атакує. Непогано Лукас подав кутовий, але вчасно подачі хтось з греків сфолив.

Розпочався другий тайм.

Завершився перший тайм.

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів43 хв. Рукою зіграв захисник ПАОКа у своєму штрафному! І Девіч сильним ударом забиває історичний гол для "Металу"!

40 хв. Харків'яни, просто напросто, не встигають за гравцями суперника. Через це занадто багато фолять підопічні Маркевича.

36 хв. Девіч, нарешті, зумів продертися крізь захисника на лівому фланзі. Але увійти з м'ячем в штрафну йому не дозволив інший захисник.

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів32 хв. Соуза грубо зіграв в центрі поля. Перша для "Металіста" жовта картка в Лізі Чемпіонів.

30 хв. Ой-йо-йой! Знову "Металіст" прощений! Ліно прострілив з правого флангу на Атанасіадіса, який один опинився навпроти Дишленковича. Але якимось дивом, гравець ПАОКа не влучив по м'ячу.

ПАОК - Металіст: Стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів27 хв. Салпангидис двома ногами стрибнув у Азаведо.

23 хв. Якось більш впевнено грає ПАОК. Незважаючи на відсутність офіційних матчів, греки досить добре підготовлені.

19 хв. Обмінялися небезпеками команди. Знову небезпечну подачу з правого флангу зробив Салпангидис. А у відповідь, Девіч повів своїх партнерів в контратаку, яка завершилася заблокованим ударом Соси.

15 хв. Як же пощастило тільки що "Металу"! На Кацураніса пройшов несподіваний пас з центру. Грек виходив один на один, але занадто далеко відпустив від себе м'яч, і тим заволодів Дишленкович.

13 хв. Знову провалився лівий фланг оборони харківської команди. Салпангидис знову з м'ячем опинився на самоті, з купою часу для того, щоб зробити точну передачу в штрафну. Але, як раз, це у нього не вийшло.

9 хв. Харків'яни, без особливого просування вперед, тримає м'яч в центрі поля.

5 хв. Відповідь ПАОКа була більш небезпечною. Салпангидис прострілив з правого флангу на Лукаса, який в дотик пробив. М'яч від ноги Моледо відлетів назад у поле.

3 хв. З перших хвилин "Метал" діє більш агресивно. Більше часу вони проводять з м'ячем на чужій половині поля. Девіч навіть заробив кутовий, але той ні до чого не привів.

Стартував матч!

Ось і вийшли гравці на порожній стадіон "Тумба" в Салоніках. Жарко зараз в Греції, але південноамериканці з "Металу" звиклі до таких температур. Так що, чекаємо тільки позитивного результату.

Добрий вечір, шановні вболівальники. Ось він, історичний момент для Харкова. Сьогодні "Метал" вперше зіграє в Лізі Чемпіонів.