ua en ru

У Пакистані стався вибух, загинув глава поліції і його охорона

У Пакистані стався вибух, загинув глава поліції і його охорона Фото: вибух (pixabay.com/MarkusVogt)

В результаті вибуху в Пакистані було поранено 11 осіб

У Пакистані в результаті вибуху бомби загинули 3 людини: начальник поліції, його охорона і цивільна особа. Про це повідомляє Associated Press.

"Бомба розірвала транспортний засіб з начальником поліції в південно-західному місті Чаман біля афганського кордону, убивши його, його охорону і цивільну особу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією представника поліції Шазада Фархат, 11 осіб були поранені в результаті нападу, яке призначалося для начальника поліції Саджида Кхана Моманда на головному базарі.

Він також повідомив, що правоохоронці виявили погано зруйнований мотоцикл на місці вибуху. В даний момент вони намагаються визначити, чи була бомба прив'язана до цього транспортного засобу.

Наголошується, що жодна терористична організація поки не взяла на себе відповідальність за бомбардування. Раніше в Чамані про теракти заявляли пакистанські таліби і інші бойові групи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число загиблих в Пакистані під час загоряння бензовозу 25 червня 2017 року зросла до 209 осіб, розслідування триває.