ua en ru

Опалення у Харкові обіцяють відновити до полудня 26 лютого

Опалення у Харкові обіцяють відновити до полудня 26 лютого Фото: ремонтні роботи з відновлення теплопостачання в Харкові (facebook.com/igor.terehov.kh)

Мерія не планує припиняти навчальний процес у школах та дитячих садках міста

Перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов обіцяє завершити ремонтні роботи й відновити теплопостачання обласного центру до полудня 26 лютого 2018 року. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Що стосується Індустріального району, то, ви знаєте, що вже йде запуск, школи підключені, дитячий садок підключено. Поступово вмикається житловий фонд і, я думаю, що якщо все піде саме так, як ми плануємо, то вже завтра до полудня 81 житловий будинок буде з теплом", - пообіцяв він.

За словами чиновника, комунальні служби визначили місце пориву на тепломагістралі й у найближчі години повністю замінять частину труби. При цьому мерія не планує припиняти навчальний процес у школах та дитячих садках міста.

За даними першого заступника голови ДСНС Олега Мельчуцького, станом на 17:00 25 лютого без централізованого теплопостачання у Харкові залишаються 81 багатоквартирний будинок; 5 медичних закладів; 5 дитячих садків та 4 школи у Немишлянському районі Харкова.

Раніше у ДСНС прогнозували, що теплопостачання Харкова відновлять до 18:00 25 лютого.

Нагадаємо, 24 та 25 лютого внаслідок проривів труб без опалення
та гарячої води у Харкові лишилися кілька сотень будинків у Немишлянському та Індустріальному районах Харкова.