ua en ru

Відкриття київського ТРЦ Gulliver відбудеться в серпні

Відкриття торгово-розважального центру (ТРЦ) Gulliver (Київ) відбудеться в серпні ц.р. Про це повідомила керуюча ТРЦ Лілія Різва.

««Холодне» відкриття відбудеться вже наприкінці серпня. Урочисто відкриємо двері для всіх бажаючих у вересні», - сказала вона.

«При будівництві Gulliver були враховані всі потреби потенційних клієнтів з урахуванням останніх досягнень в інженерії і интер`єрно-комунікаційній області. Можу констатувати факт, що сьогодні це найсучасніша будівля в Україні в усіх відношеннях. Ми використовували сучасні енергозберігаючі фасадні системи, інноваційну розробку в системі безпеки і контролю доступу, інтелектуальну систему управління ліфтовим обладнанням. Комплекс Gulliver є експериментальним у сфері інженерних мереж і зовнішніх комунікацій, зокрема, реалізовано проект дахової котельні сумарною потужністю 15,9 МВт, яка забезпечує комфортне перебування в зимовий період, а інноваційні технології вентиляції та кондиціонування повітря - в літній», - підкреслила Лілія Різва.

За її словами, орендні ставки в бізнес-центрі (БЦ) складуть 25-35 дол./1 кв. м/ міс., без урахування ПДВ і експлуатаційних витрат. «У ТРЦ розкид орендних ставок істотний і залежить від займаної площі, поверху і типу орендованого приміщення», - зазначила керуюча Gulliver.

Вона додала, що в БЦ якірними орендарями будуть найбільша данська IT-компанія Ciklum, «Ощадбанк», банк «Юнісонгрупп», «Ельдорадо» та ін. Якірними орендарями в ТРЦ є супермаркет «Фуршет Гурман», багатозальний кінотеатр «Лінія Кіно», шість ресторанів мережі «Альмерія-плаза», бренди іспанської групи Inditex (Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Oysho), бренди польського гурту LPP (Reserved, Mohito, Cropp Town, House) та ін. Крім того, в Gulliver буде відкрито перший в Україні бутік Versace Collection.

Gulliver розташований в центрі Києва. Він складається з двох блоків: 35-поверхового БЦ і 8-поверхового ТРЦ. БЦ досягає висоти 161 м. У ТРЦ будуть розміщені 130 магазинів, підземний супермаркет площею більше 8 тис. кв. м, розважальний центр, ресторани, дитяча ігрова зона, фітнес-клуб з 25-метровим басейном на даху та ін.

Власник проекту - компанія «Три О». Генеральний проектувальник - «БІП-ПМ». Архітектурно-дизайнерська майстерня проекту - Loft Buro. Група дизайнерів - компанія Три-О. Генеральними підрядниками на етапі будівництва і введення в експлуатацію були різні великі українські компанії. Для наповнення ТРЦ орендарями залучені Colliers International і DTZ. До кінця липня буде прийнято рішення щодо керуючої компанії.

Читайте також: Ринок нерухомості: Результати 2012 р. і очікування на 2013