ua en ru

ОПЗ зупинився через проблеми з одним з агрегатів

ОПЗ зупинився через проблеми з одним з агрегатів Фото: ОПЗ знову зупинився (фото з відкритих джерел)

Це вже третя зупинка заводу за місяць

Одеський припортовий завод припинив роботу із-за виходу з ладу одного з агрегатів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник директора підприємства Микола Щурик.

"6 жовтня 2017 року Одеський припортовий завод відновив роботу, але на жаль, вже з 1 листопада, по причині виходу з ладу одного з агрегатів завод змушений був зупинений", - написав він.

26 октября 2017 года Одесский припортовый завод возобновил работу, но к сожалению, уже с 1 ноября, по причине выхода из ...

Опубліковано Миколою Щуріковим 20 листопад 2017 р.

За словами чиновника, це третя зупинка заводу за неповний місяць. Двічі технічні фахівці усували поломку і запускали виробництво, однак остаточно невідомо, чи будуть такі збої в майбутньому.

Щурик важко спрогнозувати можливість роботи підприємства в майбутньому, оскільки ОПЗ може працювати тільки за давальницькою схемою, а регулярні зупинки заводу ставлять під загрозу виконання умов договору та контрактів з покупцями.

Нагадаємо, раніше перший заступник глави Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов розповів про складнощі з приватизацією Одеського припортового заводу і "Центренерго".