ua en ru

ТОВ "Ремондіс Україна" завершує операцію з придбання 61%-частки участі в статутному фонді ТОВ "Селтік"

ТОВ «Ремондіс Україна» і ООО «Селтік» підписали протокол про виконання умов договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі від 11 листопада 2009 р., тим самим офіційно завершивши процедуру передачі «Ремондіс» 61%-частки участі в статутному фонді ТОВ «Селтік», повідомляє прес-служба ТОВ.

З 23 липня 2010 р. ТОВ «Ремондіс Україна» передаються основні функції оперативного управління «Селтік». Найближчим часом перейменування компанії не планується.

Пріоритетним завданням партнерів найближчим часом є розширення проекту роздільного збору ТПВ. 1 квітня 2010 р. ТОВ «Ремондіс Україна» передало в оренду ООО «Селтік» 170 контейнерів для збору ресурсоценних твердих побутових відходів (макулатури, скла, металу). Наступним кроком буде будівництво сортувального комплексу, який дозволить максимально збільшити відбір сировини для вторинної переробки.

ТОВ «Ремондіс Україна» входить до німецької групи компаній Remondis, заснованої в 1934 р. Remondis є одним з світових лідерів у галузі поводження з твердими побутовими відходами, водопостачання і водоочищення. Річний обіг компанії складає 5,6 млрд євро (2008 р.), в компанії працюють близько 19 тис. співробітників у 26 країнах світу, зокрема з 2008 р. і в Україні.

ТОВ «Селтік», засновниками якого є підприємці з Білої Церкви, Валентин і Зінаїда Піддубні, - один з найбільших операторів ринку вивозу ТПВ у Києві. ТОВ «Селтік» належить парк машин в кількості 28 одиниць і контейнерний парк у кількості близько 4 тис. штук.