ua en ru

Омелян заявив, що Ryanair буде здійснювати рейси з України

Омелян заявив, що Ryanair буде здійснювати рейси з України Фото: Володимир Омелян

Компанія Ryanair буде здійснювати рейси з України

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян запевнив, що компанія Ryanair буде здійснювати рейси з України. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

За його словами, переговори з представниками найбільшої європейської лоукост-авіакомпанії тривали більше 5 років, і тільки в березні 2017 авіакомпанія офіційно оголосила про початок роботи в Україні вже з осені поточного року.

"Цьому рішенню передувала тривала робота сотень людей, що жили цією ідеєю і, фактично, здійснили мрію мільйонів українців про дешеві, доступні і комфортні перельоти до Європи. Тепер завдання керівництва аеропортів Києва і Львова - створити належні умови не тільки для Ryanair, але і для інших лоукост-авіакомпанії", - йдеться в повідомленні.

Володимир Омелян також зазначив, що залучення лоукост-авіакомпанії - важливий крок до створення конкуренції на ринку авіаперевезень, яка повинна дати пасажирам більший вибір і комфорт за меншу ціну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київ, Дніпро і Львів стануть трьома першими містами, де в тестовому режимі буде введений електронний квиток, після чого ця практика пошириться на всю Україну.