ua en ru

Olympus представила в Україні нову камеру Olympus OM-D E-M1

10 грудня 2013 року компанія Olympus представила в Києві нову камеру Olympus OM-D E-M1, розроблену в тісній співпраці з професійними фотографами. Презентація відбулася в овіяному легендами містичному «Чорному Замку», який розташований у передмісті Києва. Саме тут за допомогою нової камери представники ЗМІ розкривали таємниці замку, побудованого в архітектурному стилі XV століття.

Занурившись в атмосферу середньовіччя, журналісти отримали можливість протестувати всі можливості нової камери Olympus OM-D E-M1 і зробити незабутні знімки в нестандартних умовах і оригінальних декораціях.

Презентували флагманську камеру в Україні Джон Брукс, генеральний директор з продажу споживчих товарів OLYMPUS EUROPA SE&CO, Міхаель Гутманн, продакт-менеджер PEN & OM-D, OLYMPUS EUROPA SE&CO і Михайло Курочкін, регіональний менеджер з продажу OLYMPUS в СНД та Ізраїлі.

«Ми раді познайомити українців з новою камерою Olympus OM-D E-M1. У вересні вона була представлена на світовому рівні, а тепер і українські фотолюбителі зможуть по достоїнству оцінити нашу флагманську модель. E-M1 стане справжньою знахідкою для поціновувачів дзеркальних цифрових камер - завдяки системі подвійного автофокусу, потужному електронного видошукача, 5-осьовий стабілізації зображення і процесору нового покоління», - зазначив Джон Брукс.

Камера OM-D E-M1 сумісна з великою кількістю різноманітних об'єктивів і 16-мегапіксельним Live MOS-сенсором, а також процесором обробки зображень 7-го покоління TruePic. Професійні фотографи по достоїнству оцінили новий електронний видошукач із збільшенням 1,48 x, що приблизно на третину більше, ніж у звичайної цифрової дзеркалці. Крім того, Е-М1 водостійка, стійка до пилу і холоду (може працювати при температурі -10 °С) завдяки магнієвому корпусу, що дозволяє робити якісні знімки навіть в екстремальних ситуаціях.

Камера OM-D E-M1 доступна українським покупцям в інтернет магазинах Rozetka і FotoMag.

Щоб ознайомитися з усім переліком можливостей камери OM-D E-M1, відвідайте сайт компанії Olympus: www.olympus.ua. Специфікації можуть бути змінені без попереднього повідомлення. Інформація, розміщена на сайті, є актуальною.