ua en ru

Олланд проголосував на виборах президента Франції

Олланд проголосував на виборах президента Франції Фото: Франсуа Олланд

На виборах у Франції також вже проголосували деякі кандидати на посаду президента країни

Чинний президент Франції Франсуа Олланд проголосував на виборах у Франції, які проходять в країні сьогодні, 23 квітня 2017 року. Про це повідомляє видання BFM TV.

Як повідомляється, голосував Олланд в місті Тюль, мером якого він був з 2001 по 2008 рік.

"Президент Республіки проголосував у місті Тюль, мером якого він був з 2001 по 2008 рік. Сьогодні Франсуа Олланд повинен повернутися в Париж", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на виборах у Франції вже проголосували кандидати на пост президента країни Еммануель Макрон, Марін Ле Пен, Бенуа Амон, Франсуа Фійон, Жан-Люк Меланшон, Філіп Путу, Франсуа Асселино, Ніколя Дюпон-Еньян, Жан Лассаль.

Зокрема, видання повідомляє, що Франсуа Фійон проголосували в 7-му окрузі Парижа. У Парижі також голосував і колишній президент Франції Ніколя Саркозі.

Кандидат в президенти Франції Еммануель Макрон проголосував в Ле Туке.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні проходять вибори у Франції. За крісло президента країни змагаються 11 кандидатів. Як очікують оглядачі, жоден із 11 кандидатів не зможе набрати більше 50% голосів, ‎необхідних для перемоги в першому турі виборів.‎ Двоє кандидатів, які здобудуть найбільшу підтримку виборців, вийдуть у другий тур ‎голосування, що заплановане на 7 травня.‎