ua en ru

Олімпіада 2016 в Ріо: американець Майкл Фелпс виграв свою 19-у медаль

Олімпіада 2016 в Ріо: американець Майкл Фелпс виграв свою 19-у медаль Майкл Фелпс

За свою професійну кар'єру на Олімпіадах Фелпс завоював 23 нагороди

Плавець із США Майкл Фелпс виграв свою 19-у медаль на Олімпіаді-2016 в Ріо. Він виграв у складі збірної США в естафеті чотири по 100 метрів вільним стилем. Про це повідомляється на сайті чемпіонату.

Збірна США виграла золото в естафеті чотири по 100 метрів вільним стилем на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро. Про це повідомляється на офіційному сайті чемпіонату.

Естафету в американській команді почав Калеб Дрессел, за ним проплив Майкл Фелпс, Калеб Дрессел, після - Райан Хелд, завершив дистанцію Нат Адріан. Спортсмени пропливли цю дистанцію за 2 хвилини секунди 45,05.

Срібло завоювали французькі плавці Мехді Метелла, Фаб'єн Жило, Флоран Маноду, Жеремі Стравью з результатом 3 хвилини 10.53 секунди.

Бронза виявилася у представників Австралії, Джеймс Робертс, Кайл Чалмерс, Джеймс Магнуссен, Камерон Макевой показали загальний час 3 хвилини секунди 11.37.

Повідомляється, що Майкл Фелпс побив свій власний рекорд по золоту і став єдиним в історії 19-кратним олімпійським чемпіоном. За свою кар'єру Фелпс завоював 23 нагороди Олімпійських ігор.