ua en ru

Окупанти панікують від можливостей нової зброї ЗСУ: нове перехоплення розмови

Окупанти панікують від можливостей нової зброї ЗСУ: нове перехоплення розмови Фото: окупанти панікують від можливостей нової зброї ЗСУ (Getty Images)

У російських окупантів масово горять танки внаслідок влучних ударів ЗСУ. Проте у відповідь їм складно поцілити, тому вороги починають панікувати.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на перехоплену розмову окупантів, яку перехопила СБУ.

"Они сидят, кофе пьют, кнопочки нажимают, и тебя прооосто закидывают снарядами. А ты мечешься, как долбо*б. У нас уже тут столько танков сожгли, столько техники… А наши долбо*бы даже попасть не могут в них, вычислить не могут", – скаржиться окупант своїй дружині.

Як чути з перехопленої розмови, щоб підтримати розмову, жінка дає йому пораду: "вам же надо танками стрелять на такие расстояния".

Втім, російський окупант виправляє її уявлення про сучасну війну: "Да x*ли… они начинают бить тебя за 3-4 километра. Куда ты танком стрельнешь?".

Нагадаємо, нещодавно СБУ перехопила розмову з якою чути, що українські захисники так затисли окупантів в Харківській області, що ті вже місяць не можуть виконати наказ про наступ.

Раніше із перехоплення СБУ стало відомо, що російські окупанти заздрять "ювелірній" роботі українських мінометників та артилеристів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.