ua en ru

В офісі Конгресу українських націоналістів у Києві стався вибух

В офісі Конгресу українських націоналістів у Києві стався вибух Фото: Нацполіція розслідує вибух в офісі Конгресу українських націоналістів

Жертв і постраждалих в результаті інциденту немає

У Києві в ніч на 21 травня, у будинку на вулиці Антоновича, де знаходиться офіс організації "Конгрес Українських Націоналістів", стався вибух. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє "Київ Оперативний".

"В будівлі за адресою Антоновича, 3Б, де знаходиться організація, кинули бойову гранату. Через кілька хвилин на місце прибули правоохоронці і побачили сильне задимлення. Викликали бійців ДСНС і швидку допомогу. Однак, їхня допомога не знадобилася", - йдеться в повідомленні.

Щойно в столиці стався напад на офіс "Конгресу Українських Націоналістів"! Відео з місця:...

Опубліковано Київ Оперативний 20 травня 2017 р.

Згідно з повідомленням, жертв і постраждалих в результаті інциденту немає.

"На місці події працює слідчо-оперативна група головного управління поліції", - додає видання.

Як повідомлялося раніше, у Деснянському районі Києва на території дитячого садка стався вибух, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Близько 09:00 в поліцію зателефонував охоронець дитячого садка на проспекті Маяковського і повідомив про вибух на території дошкільного закладу.

"В ході перевірки встановлено, що в 08:50 мама вела в садок шестирічного хлопчика. По дорозі дитина підібрав з землі кульку. Згодом, коли хлопчик кинув його об землю, пролунав вибух. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Залишилося тільки пошкодження на асфальті", - повідомляли тоді в поліції.

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальну справу за фактом вибуху на території дитсадка в Києві.