ua en ru

В Однокласниках заявили, що від санкцій постраждають 9,5 млн українських користувачів

В Однокласниках заявили, що від санкцій постраждають 9,5 млн українських користувачів Фото: Однокласники

У компанії заявили, що знайдуть спосіб "залишатися на зв'язку"

В соціальній мережі "Однокласники" заявили, що від введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) від 28 квітня 2017 року президентом України Петром Порошенком постраждають 9,5 млн українських користувачів. Про це повідомляє "Новая газета" з посиланням на прес-службу соцмережі.

"Ми сподіваємося, що інтереси наших користувачів залишаться на першому місці. Разом ми знайдемо спосіб залишатися на зв'язку, і 9,5 млн українських користувачів ОК, наші партнери і клієнти зможуть користуватися сервісами соціальної мережі так, як вони звикли", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі заявили, що сервіси соціальної мережі завжди служили "об'єднанню людей поза політикою і географічних кордонів".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву компанії Mail.Ru Group, що від введення в дію рішення РНБО від 28 квітня 2017 року постраждають 25 млн українських користувачів. У свою чергу, компанія "Яндекс.Україна" заявила, що від згаданих санкцій постраждають 11 млн користувачів з України.