ua en ru

У Одесі сталася стрілянина за участю поліцейського

У Одесі сталася стрілянина за участю поліцейського Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції, зловмисника госпіталізовано

У Одесі сьогодні, 31 серпня 2017 року, сталася стрілянина за участю поліцейського. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області у Facebook.

"Сьогодні о 16:00 у парикмахерському салоні стався конфлікт між двома відвідувачами, один з яких - поліцейський, інший громадянин однієї зі східних пострадянських країн", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що між іноземцем та працівницею перукарні виник конфлікт, правоохоронець, який на той момент знаходився у приміщенні закладу, вступився за жінку. Поліцейський показав іноземцю посвідчення, "проте це ще більше розлютило правопорушника і він почав наносити поліцейському удари в область голови та шиї".

У ході сутички обидва чоловіки опинилися на вулиці, де правоохоронець, захищаючись від ударів зловмисника, дістав травматичний пістолет і здійснив кілька пострілів у бік правопорушника.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції, зловмисника госпіталізовано, обставини події встановлюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в одному з нічних клубів Одеси стався конфлікт зі стріляниною, в результаті чого одна людина отримала поранення.