ua en ru

Загальний борг "Чернівцігаз" за І кв. 2011 р. перед НАК "Нафтогаз України" склав 3,97 млн грн, - НКРЕ

Національна комісія по регулювання електроенергетики (НКРЕ) прийняла рішення накласти штраф на ПАТ "Чернівцігаз" на суму у розмірі 50 тис. грн в зв'язку з порушенням ліцензійних умов впровадження господарської діяльності з постачання природного газу за регульованим тарифом та провадження господарської діяльності з розподілу природного і нафтового газу. Про це повідомив у ході відкритого засідання НКРЕ член комісії Сергій Дунайло, передає кореспондент РБК-Україна.
"У зв'язку з порушенням ліцензійних умов впровадження господарської діяльності з постачання природного газу за регульованим тарифом та провадженням господарської діяльності з розподілу природного і нафтового газу накласти на ПАТ "Чернівцігаз" штраф у розмірі 50 тис. грн", - сказав С.Дунайло.
Головний спеціаліст управління ліцензійного контролю та територіального представництва Олег Барановський зазначив. що у ході перевірки були зафіксовані порушення постачання природного газу за регульованим тарифом, а також подання в НКРЕ вчасно звітності. "Загальний збиток ПАТ "Чернівцігаз" склав 1 млн 584 тис. грн. Також було виявлено порушення щодо фінансових зобов'язань перед ДК "Газ України" на 2009 р., які склали 6 млн 799 тис. грн. Крім того, станом на 2010 р. було зафіксовано невиконання підприємством фіанасових зобов'язань перед НАК "Нафтогаз України", яке склало 1 млн 412 тис. грн та перед ДК "Газ України" - 6 млн 233 тис грн", - сказав О.Барановський. Він зазначив, що загальний борг ПАТ "Чернівцігаз" за І кв. 2011 р. перед ДК "Газ України" склав 1 млн 140 тис. грн., перед НАК "Нафтогаз України" 3 млн 972 тис. грн.