ua en ru

Загальні збори акціонерів прийняли рішення про ліквідацію ВАТ "Сарненський завод "Металіст"

Загальні збори акціонерів прийняли рішення про ліквідацію ВАТ "Сарненський завод "Металіст". Про це йдеться в розкритті інформації Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку України (ДКЦПФР).
Рішення про ліквідацію ВАТ прийнято 8 листопада 2010 р. загальними зборами акціонерів товариства "у зв'язку із незадовільним станом надходження фінансових потоків від здійснення господарських операцій, складним становищем на ринку товарів та послуг".
За ліквідацію ВАТ проголосували 86,7% присутніх та зареєстрованих для участі у зборах. Проти ліквідації проголосували 13,3% присутніх та зареєстрованих для участі у зборах. Ніхто не утримався і всі взяли участь у голосуванні.
Станом на дату прийняття рішення товариство має кредиторські зобов'язання. За даними річної фінансової звітності за 2009 р., підтвердженої аудиторським висновком, вартість чистих активів становить - 1005,9 тис. грн, сума зобов'язань становить 313,7 тис. грн, розмір власного капіталу становить 1005,9 тис. грн.
У зв'язку з тим, що рішенням про ліквідацію товариства було встановлено тримісячний строк для пред'явлення вимог кредиторів ВАТ "Сарненський завод "Металіст", то немає можливості визначити, чи є активи товариства достатніми для задоволення вимог кредиторів. Суму, яка залишиться після розрахунку з кредиторами, для розрахунку з акціонерами товариства буде визначено по закінченні тримісячного терміну.